Tubo hidraulike me 6 shtresa Teli R13

TIPARET KRYESORE :

SAE 100R13. Kjo tubo eshte e perbere prej 6 shtresash teli spirale me drejtime te alternuara. Goma e tubos sintetike dhe rezistente i jep nje jetegjatesi tubos ndaj vajrave dhe ambjentit ku do te montohet.

FUSHA E APLIKIMIT :

Kjo tubo mund te perdoret per lengje hidraulike me baze nafte

TEMPERATURA E PUNES :

Nga -40 grade celcius deri ne +121 grade celcius.

DN Hose I.D Wire O.D Hose O.D Working Pressure Burst Pressure Minimum Bend Radius
inch mm mm mm Mpa psi Mpa psi mm
19 3/4″ 19.0 28.4 32.2 35.0 5000 160.0 20000 280.0
25 1 25.4 35.2 38.7 35.0 5000 160.0 20000 340.0
32 1-1/4″ 31.8 41.9 45.5 35.0 5000 160.0 20000 460.0
38 1-1/2″ 38.1 48.8 53.5 35.0 5000 160.0 20000 560.0
51 2″ 50.8 63.2 68.1 35.0 5000 160.0 20000 700.0

 

MAIN FEATURES :

SAE 100R13. This hose shall consists of an inner tube of oil resistant synthetic rubber, multiple spiral plies of heavy steel wire wrapped in alternating directions, and an oil and weather resistant synthetic rubber cover.

APPLICATIONS :

This section covers hose for use with petroleum base hydraulic fluids.

WORKING TEMPERATURE :

From -40’C up to +121’C.

DN Hose I.D Wire O.D Hose O.D Working Pressure Burst Pressure Minimum Bend Radius
inch mm mm mm Mpa psi Mpa psi mm
19 3/4″ 19.0 28.4 32.2 35.0 5000 160.0 20000 280.0
25 1 25.4 35.2 38.7 35.0 5000 160.0 20000 340.0
32 1-1/4″ 31.8 41.9 45.5 35.0 5000 160.0 20000 460.0
38 1-1/2″ 38.1 48.8 53.5 35.0 5000 160.0 20000 560.0
51 2″ 50.8 63.2 68.1 35.0 5000 160.0 20000 700.0