Tubo hidraulike me dy shtresa fibre R3

TIPARET KRYESORE :

Tubo hidraulike presioni me dy shtresa fibre dhe me gome sintetike e cila i lejon ne te njejten kohe dhe nje rezistence ndaj vajrave dhe ndryshimeve klimaterike.

FUSHA E APLIKIMIT :

Kjo tubo mund te perdoret per lengje hidraulike me baze nafte

TEMPERATURA E PUNES :

Nga -40 grade celcius deri ne 100 grade celcius.

TABELA E INFORMIMIT :

Dash size DN        Hose I.D. (Nom.) Hose O.D. (Nom.) Working Pressure Min. Burst Pressure Min. Bend Radius
inch mm inch mm psi bar psi bar mm inch
-3 5 3/16 4.8 0.47 12 1600 110 6400 440 75 3
-4 6 1/4 6.4 0.55 14 1300 90 5200 360 75 3
-5 8 5/16 8 0.67 17 1230 85 4920 340 100 4
-6 10 3/8 9.5 0.75 19 1160 80 4640 320 100 4
-8 12 1/2 12.7 0.92 23.4 1010 70 4040 280 125 5
-10 16 5/8 16 1.06 27 870 60 3480 240 140 5.6
-12 20 3/4 19 1.24 31.5 800 55 3200 220 150 6
-16 25 1 25.4 1.49 37.8 580 40 2320 160 200 8
-20 32 1.1/4 31.8 1.73 44 440 30 1760 120 250 10

 

MAIN FEATURES :

SAE 100R3. This hose shall consist of an inner tube of oil resistant synthetic rubber, two braids of suitable fiber, and an oil and weather resistant synthetic rubber cover.

APPLICATIONS :

This section covers hose for use with petroleum base hydraulic fluids

WORKING TEMPERATURE :

From -40’C up to +100’C.

Dash size DN        Hose I.D. (Nom.) Hose O.D. (Nom.) Working Pressure Min. Burst Pressure Min. Bend Radius
inch mm inch mm psi bar psi bar mm inch
-3 5 3/16 4.8 0.47 12 1600 110 6400 440 75 3
-4 6 1/4 6.4 0.55 14 1300 90 5200 360 75 3
-5 8 5/16 8 0.67 17 1230 85 4920 340 100 4
-6 10 3/8 9.5 0.75 19 1160 80 4640 320 100 4
-8 12 1/2 12.7 0.92 23.4 1010 70 4040 280 125 5
-10 16 5/8 16 1.06 27 870 60 3480 240 140 5.6
-12 20 3/4 19 1.24 31.5 800 55 3200 220 150 6
-16 25 1 25.4 1.49 37.8 580 40 2320 160 200 8
-20 32 1.1/4 31.8 1.73 44 440 30 1760 120 250 10