Tubo hidraulike me dy shtresa teli R2

TIPARET KRYESORE :

SAE 100R2AT/ DIN EN 853 2SN.Tubo presioni hidraulike e perbere me dy shtresa teli dhe me gome sintetike e cila i lejon ne te njejten kohe dhe nje rezistence ndaj vajrave dhe ndryshimeve klimaterike.

FUSHA E APLIKIMIT :

Game e gjere aplikimi sidomos ne transportimin e lengjeve hidraulike, si glicol, vajra minerale, hydrokarbon etj.

TEMPERATURA E PUNES :

Nga -40 grade celcius deri ne 100 grade celcius.

TABELA E INFORMIMIT:

Dash ID OD Working Pressure Burst Pressure Min. B Radius
Size Inch Inch PSI PSI Inch
-4 1/4 .59 5000 20000 3.94
-5 5/16 .65 4250 17000 4.53
-6 3/8 .75 4000 16000 5.12
-8 1/2 .87 3500 14000 7.09
-10 5/8 1.00 2750 11000 7.87
-12 3/4 1.15 2250 9000 9.45
-16 1 1.50 2000 8000 11.81
-20 1-1/4 1.90 1625 6500 16.54
-24 1-1/2 2.15 1250 5000 19.69
-32 2 2.65 1125 4500 24.8

 

 

MAIN FEATURES :

SAE 100R2AT/ DIN EN 853 2SN. This hose consists of an inner tube of oil resistant synthetic rubber, two wire braids reinforcement, and an oil and weather resistant synthetic rubber cover.

APPLICATIONS :

Hose range suitable to carry hydraulic fluids, such as glycol, mineral oils, emulsion, hydrocarbons, etc.

WORKING TEMPERATURE:

From -40’C up to +100’C.

Extended Information:

 

Dash ID OD Working Pressure Burst Pressure Min. B Radius
Size Inch Inch PSI PSI Inch
-4 1/4 .59 5000 20000 3.94
-5 5/16 .65 4250 17000 4.53
-6 3/8 .75 4000 16000 5.12
-8 1/2 .87 3500 14000 7.09
-10 5/8 1.00 2750 11000 7.87
-12 3/4 1.15 2250 9000 9.45
-16 1 1.50 2000 8000 11.81
-20 1-1/4 1.90 1625 6500 16.54
-24 1-1/2 2.15 1250 5000 19.69
-32 2 2.65 1125 4500 24.8