Elektrode saldimi E 8010 G

STANDARTE :

AWS A5.1 : E 8010 G

GOST : 9467-75; 55-E51 3

EN ISO 2560-A : E 46 3 1Ni Mo C 21

TIPARET KRYESORE :

Elektrode me veshje celuloze, e rekomanduar si per saldimin e shtreses se pare si edhe per shtresen e dyte per mbushjen e tubove magjistrale per transportin e gazit dhe produkteve petroliere. Saldim ne te gjitha pozicionet sidomos saldimi me metoden vertikal-poshte. E rekomanduar per API 5LX60, X65, X70 me rezistence te larte deri 650Mpa. Kontroll i lehte i harkut te saldimit. FLEXAL 80

 

FUSHA E APLIKIMIT :

Tubacione magjistrale

STANDARDS :

AWS A5.1 : E 8010 G

GOST : 9467-75; 55-E51 3

EN ISO 2560-A : E 46 3 1Ni Mo C 21

MAIN FEATURES :

Cellulosic coated electrode for pipe welding particulary recommended for 1st run and filling run on pipe lines. Very good for all welding positions especially for vertical down method for steels with strength up to 650Mpa. Suitable for welding steels according to API 5LX60, X65, X70. Ligh slag with little interference for easy arc control. FLEXAL 80

MAIN APPLICATIONS :

Pipeline